به گزارش سرویس علمی و فرهنگی مرکز خبر حوزه، این عالم ربانی در یکی از بحثهای اخلاقی خود به طلاب و فضلای جوان این گونه گفته است؛ راه رسیدن به همهچیز علاوه بر پشتکار و زحمت آدمی و توکل به خدا، نیاز به توسل اهلبیت(ع) هم دارد و توسل در زندگی انسان بسیار مؤثر است.
آیتالله مجتهدی(ره) گفتهاند: یکی از رموز موفقیت من توسل بوده است. اینکه به ائمه اطهار (ع) توسل میکنیم، شرک نیست، بلکه چون خودمان آبرو نداریم، میرویم نزد آنهایی که پیش خدا آبرو دارند تا شفاعت ما را بکنند.
در قرآن کریم هم چنین قصهای هست وقتی، فرزندان یعقوب نزد پدرشان آمدند و از پدرشان خواستند شفاعت آنها را پیش خداوند متعال بکند و برای آنها استغفار نماید.
خداوند متعال میفرماید:«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَابْتَغُواْ إِلَيهِ الْوَسِيلَةَ وَجَاهِدُواْ فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» ﴿۳۵﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد از خدا پروا كنيد و به او [توسل و] تقرب جوييد و در راهش جهاد كنيد باشد كه رستگار شويد (سوره مائده 35)
«وسیله» ما شیعیان هم چهارده معصوم(ع) است، خودشان به ما فرمودهاند؛جز از درب خانه ما جای دیگر نروید، حضرت علی(ع) فرمودند: یا کمیل، لا تأخُذ الّا عنّا تکن منّا (بحار ج77 ص 269) ای کمیل، جز از ما چیزی نگیر تا از ما باشی.
ما به ائمه (ع) توسل میجوئیم،مردم در قدیم همه کارها را با توسل پیش میبردند. یک راه توسل، خواندن زیارت است. لا اقل جامعه صغیره را هر روز بخوانید. امام خمینی(ره) زیارت جامعه کبیره را ترک نمیکرد، زیارت عاشورا را هرروز بخوانید، ولی نه با 100لعن و 100 سلام. این برای شما طلبهها نیست (زیرا وقت درس و مباحثه و مطالعه و... شما را میگیرد، بلکه فقط به اصل زیارت بپردازید، مرحوم آیتالله العظمی حاجآقا حسین قمی(ره) هر روز زیارت عاشورا را میخواندند.)
بعد از دعای ندبه در مفاتیح، زیارتی برای حضرت صاحبالزمان(عج) است که بعد از نماز صبح خوانده میشود، این زیارترا هم همیشه بخوانید، ما سربازان امام زمان هستیم، نباید از حضرت غافل بشویم.
دعای فرج (الهم کن لولیک ...) را بعد از نمازهایتان بخوانید، قرآن بخوانید و به حضرت هدیه کنید. دعای ندبه را روزهای جمعه بخوانید،گاهی هم بنشینید و با آقایت و مولایت حرف بزن و درد دل کن.